BOKNING OCH AVBOKNING AV LEKTIONER

När man skriver in sig på trafikskolan får man fullständig information om bokning och avbokning av körlektioner och kurser.

Nya elever (som inte är inskrivna på trafikskolan) kan boka tid via e-post. Man måste lämna återbud senast kl. 12:00 dagen innan lektionen. Bokar man en tid på en helg, lördag, söndag eller måndag måste återbud lämnas senast kl. 12:00, två dagar innan bokat tid.

Andra kunder kan inte boka lektioner med så kort varsel om man avbokar för sent och då förlorar man dessa tider.

Från och med sista veckan i april 2019 omvandlas våra lektioner från 80 minuter till 35 och 70 minuter

BOKNING AV LEKTIONER:

KÖRLEKTIONER:

För att boka körlektioner måste du vara inskriven på trafikskolan. Du kan skriva in dig i receptionen, under våra kontorsöppettider. Man kan inte skriva in sig per via e-post eller telefon (undantag: kolla nedan). När du skriver in dig får du inloggningsuppgifter för att boka dina lektioner i bokningssystemet.

Om du inte är kund kan boka din första körlektion via e-post. Föreslå datum och tid och så kollar vi schemat. Vi hittar så småningom en tid som passar till din första körlektion. Tänk på att våra inskriva elever planerar sina lektioner i tid så ibland kan det bli svårt att få bra tider de första veckorna. Får vi återbud kan man få en tidigare tid. Det är lättare att få tider tidigt på morgonen eller mitt på dagen.

Första körlektionen på vardagar har vi kl. 06:30 eller 07:00.

Första körlektionen  lördagar, söndagar och andra helger har vi kl. 07:00 

TEORIKURSER:

Du kan anmäla dig i receptionen eller via e-post. Innan du kommer till en teorikurs bör du ha tagit några körlektioner hos oss, om du inte har köpt enbart teorikurs (utan körlektioner). Du måste även ha läst i teoriboken de avsnitt som behandlas vida varje lektionstillfälle. Köper du endast teorilektioner måste du läsa extra. Vi har inga föreläsningar utom bara diskussioner. Därför bör man ha läst mycket först.

INSKRIVNING VIA E-POST

Om du vill skriva in dig via e-post kan du göra så här:

1.- Välj ett paket, enligt prislistan eller särskilt erbjudande.

2.-Betala paketet till Swish nr 1235807722. Glöm inte skriva ditt namn på betalningen.

3.-Skicka e-mail med följande uppgifter: komplett namn, personnummer, mejladress, telefonnummer, komplett hemadress och vilket datum ditt körkortstillstånd går ut.

När du betalar ditt paket och skickar ditt meddelande accepterar du trafikskolas villkor för avbokning av lektioner. Så fort vi får din betalning skickar vi inloggningsuppgifter till bokningssystemet och information om hur man använder studiematerialet.

ÅNGERRÄTT

Du kan ångra ditt köp genom att mejla till oss innan vi skickar inloggningsuppgifter till dig. Annars måste vi ta betalt för administrativa kostnader och den service som du får i samband med din inskrivning på trafikskolan.

MISSBRUK OCH BEROENDE

Vi reserverar oss rätten att neka bokning av körlektioner om vi misstänker att en kund kan ha problem med alkohol- och drogberoende. Vi gör det för kundens bästa och för respekt för lagen samt för att inte äventyra trafiksäkerheten.

LÄNKAR:

ALKOHOL, DROGER OCK LÄKEMEDEL
RATTFYLLERI
MEDICINER OCH ALKOHOL
TILLBAKA TILL HUVUDMENYN – NC NUTIDENS TRAFIKSKOLA