BOKNING OCH AVBOKNING AV LEKTIONER

Receptionen är stängd tillsvidare.

Alla besök planeras via e-post, i samband med bokning av en testlektion eller din första lektion. 

Innan man skriver in sig på trafikskolan får man fullständig information om bokning och avbokning av körlektioner och kurser samt återbetalning om någon vill avbryta sin utbildning.

Nya elever (som inte är inskrivna på trafikskolan) kan boka tid via e-post. Man måste lämna återbud senast kl. 12:00 dagen innan lektionen.

BOKNING AV KÖRLEKTIONER:

För att boka körlektioner måste du vara inskriven på trafikskolan. Begär om fullständig information innan du skriver in dig hos oss. Man skriver in sig enbart via e-post, inte per telefon.

Om du inte är kund kan boka din första körlektion via e-post. Föreslå datum och tid och så kollar vi schemat. Vi hittar så småningom en tid som passar till din första körlektion. Tänk på att våra inskriva elever planerar sina lektioner i tid så ibland kan det bli svårt att få bra tider de första veckorna. Får vi återbud kan man få en tidigare tid. Lektionen betalas via swish innan man kommer till lektionen.

ÅNGERRÄTT

Du kan ångra ditt köp genom att mejla till oss innan vi skickar inloggningsuppgifter till dig. Annars måste vi ta betalt för administrativa kostnader och den service som du får i samband med din inskrivning på trafikskolan. Om man har köpt ett paket som innehåller flera tjänster måste vi ta betalt för alla tjänster till normalt pris, utan rabatt.

Köper du paket via Let’s deal får du inte ångra köpet om du har redan skrivit in dig på trafikskolan.

MISSBRUK OCH BEROENDE

Vi reserverar oss rätten att neka bokning av körlektioner om vi misstänker att en kund kan ha problem med alkohol- och drogberoende. Vi gör det för kundens bästa och för respekt för lagen samt för att inte äventyra trafiksäkerheten.

Vi har inga teorikurser planerade. Teorilektionerna ersätt med extra PDF dokument.

LÄNKAR:

ALKOHOL, DROGER OCH TRAFIK

RATTFYLLERI

TILLBAKA TILL HUVUDMENYN – NC NUTIDENS TRAFIKSKOLA