BOKA FÖRARPROVET VIA TRAFIKSKOLAN

EXTRA PRIS? ÖPPNA HÄR!

För att boka tid för förarprovet (som består av kunskapsprov och körprov) via trafikskolan måste man vara godkänd i alla övningsmoment enligt trafikskolas undervisningsplan. Det är ett stort ansvar för oss att boka tid för provet, eftersom statistiken påverkas negativt om många elever blir underkända. För varje elev som blir underkänd måste vi ha minst tre eller fyra andra elever som blir godkända. Det är därför som vi måste ställa höga krav under utbildningen.

Många elever tror att de kan bli godkända med de kunskaper som de har trots att de inte är godkända av oss. Men vi kan inte ta onödiga risker. Vill man helst göra provet trots att man inte är godkänd av oss så kan man boka tid själv hos Trafikverket. Då bestämmer eleven hur många lektioner han/hon vill ha. Det kan hända att man har tur och får lätta mål, utan överraskningar (svåra trafiksituationer) och då kan man bli godkänd. Blir man inte godkänd i detta fall så bokar man ny tid utan att någon annan blir drabbad.

Vi som jobbar på en trafikskola måste försöka få våra elever att sikta mot överinlärning. Det är bästa sättet att förbereda sig inför förarprovet och för att klara av farliga trafiksituationer i framtiden.

OBS! Alla kursen som man har köpt under 2018 eller tidigare gäller i högst ett år från och med inköpsdatum.  Alla paket som du köper under 2019 gäller i fem månader dock högst till december 2019.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE MÅNADENS ERBJUDANDEN

TILLBAKA TILL HUVUDMENYN