BOKA FÖRARPROVET VIA TRAFIKSKOLAN

VIKTIGT ANGÅENDE CORONAVIRUS OCH VÅRT ARBETE:

Vi har körlektioner så länge myndigheterna inte bestämmer något annat. Vi håller avstånd mellan trafiklärare och elev i bilen och desinficerar våra bilar samt tvättar händerna före och efter varje lektion. Men om det anses nödvändigt kommer vi att avboka lektionerna under en vis tid, en vecka i taget. All teoriundervisning sker via Trafikskola Online men våra elever kan ställa frågor via e-post. Teorikurserna kommer ersätts av extra PDF dokument. Inga nya teorikurser kommer att planeras.

Boka tid för förarprovet via trafikskolan:

Vi kan numera boka preliminär tid för både kunskapsprov och körprov. Villkor:

a) du skall vara godkänd med våra tester online senast två veckor innan teoriprovet

b) du skall vara godkänd på alla punkter, enligt undervisningsplanen senast två veckor innan körprovet

Många elever tror att de kan bli godkända med de kunskaper som de har trots att de inte är godkända av oss. Det är möjligt, men vi kan inte ta onödiga risker. Vill man helst göra provet trots att man inte är godkänd av oss så kan man boka tid själv hos Trafikverket. Då bestämmer eleven hur många lektioner han/hon vill ha. Det kan hända att man har tur och får lätta mål, utan överraskningar (svåra trafiksituationer) och då kan man bli godkänd.

Vi som jobbar på en trafikskola måste försöka få våra elever att sikta mot överinlärning. Det är bästa sättet att förbereda sig inför förarprovet och för att klara av farliga trafiksituationer i framtiden.

NYA REGLER OM FÖRARPROVET 

EXTRA PRIS? ÖPPNA HÄR!

KLICKA HÄR FÖR ATT SE MÅNADENS ERBJUDANDEN

TILLBAKA TILL HUVUDMENYN