Kontakt

Ny information 2 april 2020

VIKTIGT ANGÅENDE CORONAVIRUS OCH VÅRT ARBETE:

Vi har körlektioner så länge myndigheterna inte bestämmer något annat. Vi håller avstånd mellan trafiklärare och elev i bilen och desinficerar våra bilar samt tvättar händerna före och efter varje lektion. Men om det anses nödvändigt kommer vi att avboka lektionerna under en vis tid, en vecka i taget. All teoriundervisning sker via Trafikskola Online men våra elever kan ställa frågor via e-post. Teorikurserna kommer att ersättas av extra PDF dokument. Inga nya teorikurser kommer att planeras.

Receptionen kommer att vara stängd under april och maj. Alla besök planeras via e-post, i samband med bokning av en testlektion eller din första lektion. 

kontakt

Kontakta oss endast via e-post, tack.

Adress : Sollentunavägen 139, 19 144 Sollentuna

Kontakt

Néstor Chávez
Utbildningsledare och trafiklärare.

E-mail: info@ncnutidens.se
Telefon:  070 – 714 77 26 (endast sms).
OBS! Du kan besöka trafikskolan under våra receptionstider eller kontakta oss via sms eller E-mail. Vi svarar inte på några telefonsamtal.

Öppettider

ENDAST MÅNDAGAR 11:00 – 13:00

Andra dagar är receptionen stängd. Det är även stängt helgdag och dag före helgdag.

Körtider
Varje dag från 06:30 eller andra tider och sista lektionen 20:30
Vi kör även lördagar, söndagar och helgdagar. Då börjar vi kl. 07:00.

Kontakta oss endast via e-post

INSKRIVNING ENDAST I RECEPTIONEN ELLER I SAMBAND MED EN TESTLEKTION, INTE VIA E-POST ELLER TELEFON.

ÅNGERRÄTT

Du kan ångra ditt köp genom att mejla till oss innan vi skickar inloggningsuppgifter till dig. Annars måste vi ta betalt för administrativa kostnader och den service som du får i samband med din inskrivning på trafikskolan.

OBS! Kurser eller paket som köptes före november 2019 är inte längre giltiga. Paket eller kurser som är köpta från och med november 2019 gäller ända fram till april, 2020. Paket som är köpta från och med mars 2020 gäller yill den 15 juli, 2020.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE MÅNADENS ERBJUDANDEN