LET’S DEAL? KUPONGER?

Har du köpt ett paket genom Let’s deal?

Vi hoppas att du har läst informationen innan du köpte dealen. I våra paket erbjuder vi en del av våra tjänster. Det kan inte ingå avgifter som man betalar till Transportstyreslen, till exempel. Man kan inte heller kräva att få tillgång till tjänster som inte ingår i det paket som du har köpt. Andra tjänster betalar man separat.

Obs! Dessa paket får endast nya kunder köpa. Du som redan är inskriven hos oss får inte använda dessa paket. De blir ogiltiga om du köper dem.

Enklaste sättet att ta kontakt med oss är via e-post. Mejla gärna till  info@ncnutidens.se

Vi kan svara så fort vi kan. Vänligen, ring inte. Du kan annars skicka sms till oss till 070 714 77 26. Skicka inte dealkoden via mejl eller sms. Den kan du ange efter att du har fått fullständig information om avbokningsvillkor samt återbetalning, om du skulle avbryta din utbildning i framtiden. Vi rapporterar inte deal koden innan dess.

Du måste identifiera dig när Kommer till en testlektion. När du övningskör hos oss måste du alltid ha legitimation med dig.

Tänk på att Let’s deal paket har begränsad giltighetstid. Du måste skriva in dig snarast möjligt, vänta inte till giltighetstiden går ut.

Obs! Boka inte någon testlektion eller dubbel lektion om du inte har giltigt körkortstillstånd. Du får inte ta lektionen, men vi debiterar den även om du inte kör. Bokar du en tid trots att du inte har körkortstillstånd kan du få en kort lektion på vår parkeringsplats, vi åker inte någonstans.