LET’S DEAL? KUPONGER?

Har du köpt ett paket genom Let’s deal?

Vi hoppas att du har läst informationen innan du köpte dealen. I våra paket erbjuder vi en del av våra tjänster. Det kan inte ingå avgifter som man betalar till Transportstyreslen, till exempel. Man kan inte heller kräva att få tillgång till tjänster som inte ingår i det paket som du har köpt. Andra tjänster betalar man separat.

Obs! Dessa paket får endast nya kunder köpa. Du som redan är inskriven hos oss får inte använda dessa paket. De blir ogiltiga om du köper dem.

Enklaste sättet att ta kontakt med oss är via e-post. Mejla gärna till  info@ncnutidens.se

Vi kan svara så fort vi kan. Vänligen, ring inte. Du kan annars skicka sms till oss till 070 714 77 26. Skicka inte dealkoden via mejl eller sms. Ta den när du kommer på besök till trafikskolan eller när du tar din första körlektion. Först då rapporterar vi koden till Let’s deal företaget. Det blir säkrare för dig och vi undviker onödiga missförstånd. Vi får inte några pengar från Let’s deal innan du skriver in dig hos oss. Vill du kräva återbetalning måste du kontakta Let’s deal, inte oss.

Du måste identifiera dig när du skriver in dig eller när du anmäler dig för att delta i olika kurser. Även när du övningskör måste du ha legitimation med dig

Tänk på att Let’s deal paket har begränsad giltighetstid. Du måste komma till trafikskolan snarast möjligt, vänta inte till giltighetstiden går ut.

Har du köpt ett paket med rabattkuponger eller via ett annat företag? Vänligen mejla till oss. Vi kontaktar dig så fort vi kan.

Särskilda villkor gäller om man bokar en intensivkurs. I så fall bokar man tiderna tillsammans med en trafiklärare efter att ha varit på en testlektion. Avbokning av kursen eller lektioner skall ske senast en vecka innan kursen eller lektioner.

Obs! Boka inte någon testlektion eller lång lektion om du inte har giltigt körkortstillstånd. Du får inte ta lektionen men vi debiterar den även om du inte kör. Bokar du en tid trots att du inte har körkortstillstånd kan du få en kort lektion, som inkluderar endast bilens säkerhetskontroller.

Oavsett hur man har köpt ett paket så kan man även komma på besök under våra receptionstider om man vill skriva in sig hos oss. Här kan du se våra receptionstider:

RECEPTION