Priser

PRISLISTA APRIL – MAJ 2019

Våra lektioner har ändrats från 80 minuter till 35 och 70 minuter

NYTT: INSKRIVNING VIA E-POST

Om du vill skriva in dig via e-post kan du göra så här:

1.- Välj ett paket, enligt prislistan eller särskilt erbjudande.

2.-Betala paketet till Swish nr 1235807722. Glöm inte skriva ditt namn på betalningen.

3.-Skicka e-mail med följande uppgifter: komplett namn, personnummer, mejladress, telefonnummer, komplett hemadress och vilket datum ditt körkortstillstånd går ut.

När du betalar ditt paket och skickar ditt meddelande accepterar du trafikskolas villkor för avbokning av lektioner. Så fort vi får din betalning skickar vi inloggningsuppgifter till bokningssystemet och information om hur man använder studiematerialet.

ÅNGERRÄTT

Du kan ångra ditt köp genom att mejla till oss innan vi skickar inloggningsuppgifter till dig. Annars måste vi ta betalt för administrativa kostnader och den service som du får i samband med din inskrivning på trafikskolan.

NYTT OM AVBETALNING

Nu kan vi ge våra kunder möjlighet att delbetala sina lektioner. I så fall kan man inte använda sig av olika rabattpaket. Köper man ett paket och betalar i efterskott betalar man fullt pris. Man väljer ett antal lektioner och betalar man 50% av vad paketet kostar. Resten kan man betala på 6 eller 12 månader. Kontakta oss via e- post så tittar vi på olika förslag. Skriv till info@ncnutidens.se

ARBETSLÖS? NU KAN DU FÅ KÖRKORTSLÅN

Mejla till info@ncnutidens.se för att få information om körkortslån.
OBS! Alla kursen som man har köpt under 2018 eller tidigare gäller i högst ett år från och med inköpsdatum.  Alla paket som du köper under 2019 gäller i sex månader dock högst till december 2019.